Kommersiella bolag

Vi är vana att hantera stora projekt

Med över 40 års erfarenhet i branschen så är vi det trygga valet när det kommer till att renovera spillvattenledningarna i era fastigheter.

Vi har lång erfarenhet av att ro stora projekt i hamn där vi förstår värdet av en god planering och goda kommunikationsvägar både för er som äger fastigheten och de boende i fastigheten.

Där vi förstår värdet av tydliga aviseringar och uppföljningar för att alla ska känna sig trygga under tiden renoveringen av era rör fortlöper.

Rörspolning Karlstad
Vi är proffs på det vi gör

Vår process
- från start till avslutat projekt

Besök
på plats
Förstudie där arbetets omfattning samt tillgänglighet konstateras

Steg 01

Offert
på fast pris

Offert baserat på ritning, filmer och förstudier

Steg 02

Planeringsmöte
inför arbete

Genomgång inför arbete med arbetsledare samt ledande tekniker

Steg 03

Möte efter
avslutat arbete

Feedback, protokoll och upplevelse

Steg 04

Auktoriserad Sacpipe installatör

Under 2018 tog vi samarbetet med vår leverantör av reliningsmaterial ett steg längre och blivit auktoriserade installatörer av Sacpipe Connection Systems.
Det innebär att vi tillsammans med Sacpro AB säkrar installerade produkter med kunden i fokus.

Information från Sacpro:
Brawoliner är ett flexibelt sömlöst foder. Det är marknadens enda polyesterfoder som är rundstickat och har en polyuretan-coating. Det gör att den klarar stora dimensionsförändringar och 90° böjar. Rören får en förutbestämd godstjocklek i hela rörsystemet.

Fodermaterialet i det härdade röret blir mycket kraftfullt och har egenskaper motsvarande ett konventionellt industriellt tillverkat avloppsrör. Produkterna är väl beprövade med fokus på kvalitet i varje detalj.

Epoxi som ingår i Sacpipe Connection System kommer från Brawoliner som är världsledande tillverkare. Det finns fyra olika sorter, beroende på vilken arbetstid och härdtid installatören önskar, samt om det nya röret kommer utsättas för hög värme eller inte. Epoxin är speciellt utvecklad för avlopprör i mark och i byggnader och avger inga miljöfarliga ämnen i fullhärdat tillstånd.

Video om Sacpipe Connection System
Marknadens bästa metod

Relining med sacpipe
connection system

Relining med Sacpipe Connection System återställer stammens funktion nästan oavsett hur dåligt skick rören är i. Det spelar ingen roll om det är hål, sprickor, skarvförskjutningar eller till och med saknas bitar av ledningen.

Få ett nytt självbärande rörsystem

Skarvfritt, tätt och korrosionsskyddat ​

En snabb och nästan ljudlös metod​

En kort
renoveringstid​

Kontaktformulär

Vill du veta mer om vilka fördelar relining har i jämförelse med exempelvis stambyte? Eller önskar du kontakt angående spolning eller filmning? Välkommen att höra av dig till oss.

Kontaktinformation


Rörinspektion i Karlstad AB
Rådalsvägen 1,
653 50 Karlstad


Växel: 054-56 88 16
Ekonomi: 054-77 16 304
info@ror-inspektion.se


Mån – Fre 07.00 – 16:00

Jour dygnet runt 054-56 88 16